Verbouwing kantine: Steun Elsweide door ook 25 euro over te maken

Elsweide is een belangrijke club in Arnhem en omgeving. De vereniging is gezond en heeft veel leden die actief en minder actief betrokken zijn bij het voetbal. Zo heeft de club onlangs geinvesteerd in een nieuwe kantine dat bakken met geld heeft gekost. De nieuwe kantine zorgt nu voor veel meer sfeer en activiteiten bij de club.

Veel grotere en leukere kantine in 2018

De kantine is veel groter geworden en kan nu ook efficienter gebruikt worden. Tijdens de zomer waren de werkzaamheden al begonnen en voor de winterstop was alles dan ook bijna klaar. De verbouwing heeft veel geld kost en was haalbaar dankzij inzet van vele vrijwilligers. Ook de professionals, die zondags voetballen bij de club, maar doordeweeks als experts werken bij verschillende Arnhemse bedrijven hielpen mee.

Steun Elsweide en support ons met € 25 euro

Jij kunt de club nu ook steunen door eenmalig € 25,- euro (minder mag natuurlijk ook) te storten om zo de kosten van de verbouwing te verminderen. We kunnen alle euro’s heel hard gebruiken en extra middelen gebruiken voor de jeugd of andere kosten van de club.

Help jij ook een handje mee?
€ 25,- t.n.v. Voetbalvereniging Elsweide
IBAN NL70 INGB 0001 6095 37
Omschrijving: verbouwing kantine

Deel deze post:

Ook het lezen waard: