Turkse dansschool El Ele begonnen met danslessen voor jongens

De Turkse dansschool El Ele is begonnen met speciale danslessen voor de jongens. Onder leiding van de bekende choreograaf Barbaros Tartan kunnen geinteresseerden zich bijvoorbeeld aanmelden om ‘Zeybek’ danslessen te volgen. Natuurlijk zijn er meerdere soorten dansen waar aandacht aan wordt geschonken.

Clubsponsor

Voetbalvereniging Elsweide hecht veel aan cultuur en sport, vandaar dat de club dit soort initiatieven ook steunt. Elsweide heeft veel KNVB-leden met verschillende achtergronden zoals Turks, Albanees, Afghaans of Marokkaans. Als deze leden hebben dan ook allerlei eigen culturen die ze meenemen naar de vereniging. En dansschool El Ele geeft mogelijkheid om andere culturen te ontdekken.

De lestijden voor de ‘Boys Action Time’ zijn op de vrijdagen van 17.30 tot 18.30 uur (8-12 jarigen). Van 19.30 uur tot 20.30 uur kunnen de 13-jarigen of ouder zich melden bij de bekende dansdocent van El Ele. De kosten voor een les bedragen € 5,- per persoon. Voor meer informatie over El Ele, is het handig om de facebook-pagina van de dansschool te bezoeken.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: