Alle jeugdteams Elsweide krijgen nieuwe KWD voetbal ballen

Afgelopen week kregen alle jeugdteams van voetbalvereniging Elsweide nieuwe KWD voetbal ballen. De ballen waren eerder al ingekocht alleen nog niet in gebruik genomen. Afdeling inkoop van Elsweide volgt de aanbiedingen en koopt deze voetballen tegen scherpe tarieven in. Om een beeld te geven: Er zijn KWD voetbal ballen beschikbaar vanaf  € 12,00 tot en met € 39,50 euro. Als je als voetbalclub er dan honderd stuks nodig hebt, tikt dat wel even aan.

Nieuwe wedstrijdbal KWD prima geschikt voor jeugd

De nieuwe KWD voetbal ballen zien er goed uit en zijn zeer geschikt voor de verschillende jeugdelftallen van Elsweide. De ondervraagde spelers waren dan ook zeer tevreden toen bekend werd gemaakt dat er nieuwe ballen beschikbaar waren gesteld. De lichtgewicht voetbal clubz ballen van KWD wegen ongeveer 350/360 gram en hebben maat 5 als grootte. Dankzij een latex binnenbal is deze KWD bal zeer geschikt voor het wedstrijdvoetbal voor de jeugd.

Zo zien de nieuwe KWD ballen er uit. (Middelste hoort er niet bij)

BOD-team Elsweide vindt alle ballen terug

Elsweide raakt ook bijna geen voetballen meer kwijt omdat de BOD-team (Ballen Ophaal Dienst) onder leiding van Celil Aldemir steeds alle ballen ophaalt als deze geschoten worden over de hek. Als de ballen niet de A12 bereiken, dan zorgt Celil Aldemir er persoonlijk voor dat alle ballen uit de struiken worden opgehaald. En dit duurt soms echt uren!

BOD-team olv Celil Aldemir

Deel deze post:

Ook het lezen waard: