Mister Eddy al 55 jaar actief bij Elsweide

Wie kent hem niet? Mister Eddie de allesdoener bij voetbalclub Elsweide heeft weer een mijlpaal bereikt. Eddie Willemsen is een fenomeen bij Elsweide en eigenlijk misschien zelfs in heel Arnhem met zijn 55 jaar aan vrijwilligerswerk bij de club. 

Onlangs stond de club stil bij het 55-jarig jubileum van ‘Edje’. Hij begon als 17-jarige voetballer bij de club en is in 2019 nog steeds actief bij het eerste elftal van Elsweide. In die 55 jaar heeft Eddy heel veel functies gehad bij de club. In zijn laatste jaren is hij actief als verzorger.

Het bestuur dankt Eddy dan ook voor zijn bijdrage voor de club en voor de leden. ‘Niks was hem te veel. Je stond altijd klaar voor iedereen. We hebben geen woorden om ons dank te uiten voor al jouw inzet. Bedankt Edje. Eddie Willemsen kreeg ook een originele shirt van het eerste elftal met zijn eigen naam er op.

Elsweide is een vitale club met honderden leden. Dankzij vele vrijwilligers, sponsors en betrokken Elsweide-mensen kunnen we veel doen voor de leden. Elsweide kan alleen Elsweide zijn als iedereen ook een bijdrage levert aan de club, net als ‘Eddy’ dat doet. Dit kan op allerlei manieren. Als je een idee hebt, laat het ons dan aub weten.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: