Vedette Yasin Köylü verantwoordelijk voor 20% van alle doelpunten

Yasin Köylü blijft toch een grote naam in Arnhem en omgeving. De Turkse Arnhemmer verbaasde vriend en vijand door van de zomer ook te kiezen voor het eerste elftal van Elsweide. 

Verantwoordelijk voor 20% van de doelpunten

Yasin ‘Speedy Gonzalez’ kwam net terug van een blessure en zijn comeback liet daardoor langer op zich wachten dan verwacht. De aanvaller benutte zijn speelminuten goed en is inmiddels met drie doelpunten verantwoordelijk voor 20% van alle doelpunten van het eerste elftal. Yasin Köylü is natuurlijk niet zomaar een aanvaller. Hij is nog steeds supersnel en voor veel verdedigers niet te volgen.

(advertentie)

Tweede beste Turkse voetballer van Gelderland

Voor de voetballiefhebbers die Yasin Köylü nog niet kennen hebben we wat informatie verzameld. in 2008 was de Klarendaller bijvoorbeeld een van de belangrijkste spelers van de Arnhemse Boys waar hij bijna wekelijks scoorde. In 2011 werd Yasin Köylü zelfs gekozen tot de tweede beste Turkse voetballer van Gelderland. Hij eindigde als tweede achter de Maradonna van Dieren, ook wel bekend als Hulusi Bulut.

2015: Yasin Koylu 1e van links als futsalspeler van Generalex

Yasin Köylü was ook een van de eerste Arnhemse voetballers die meespeelde in de eerste Turkse derby die in Arnhem werd gespeeld. In augustus 2012 speelde Yasin  destijds namens ESCA mee tegen Elsweide in een bekerwedstrijd. En in het jaar 2015 was hij ook een van de dragende spelers in het succesvolle futsalelftal Generalex dat werd opgericht door Ferhan Basaran. Tegenwoordig is Köylü ook actief als ondernemer bij een van de vestigingen van De Gastronoom in Arnhem.

De verwachtingen van de voetballiefhebbers in Arnhem zijn dus nog steeds groot. Velen vragen zich dan ook af of Yasin Köylü nog meer gaat scoren dan voor de winterstop. Het blijft dus nog spannend.

(advertentie)

Deel deze post:

Ook het lezen waard: