Gourmette avond voor kampioenen Elsweide O9

Elsweide O9 is ongeslagen kampioen geworden en dat werd onlangs weer groots gevierd bij de club in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Het elftal onder leiding van Sezgin Avci en Osman Salman liet weer van zich horen door alle wedstrijden te winnen in de competitie. 

(advertentie)

Om het kampioenschap te vieren werd er voor een ander ‘evenement’ gekozen om de spelers te bedanken voor hun prestatie. De kampioenen van O9 mochten met z’n allen gourmetten, natuurlijk onder begeleiding van een paar ouders.

Elftal O9 is ook succesvol

Het elftal van Sezgin Avci en Osman Salman is net als het elftal van Mehmet Boga en Harun Koprulu gewend aan kampioenschapen. Op een gegeven moment is het gewenning geworden en moet het natuurlijk op een andere manier gevierd worden zodat de allerkleinsten het elke keer weer leuk vinden.

Mede dankzij bijdrage van bovengenoemde jeugdtrainers doet Elsweide het prima in Arnhem in vergelijking met veel andere clubs. De club heeft veel jeugdelftallen met betrokken ouders. En regelmatig komen BVO scouts naar Elsweide om de spelers van dichtbij te bekijken.

(Advertentie)

Deel deze post:

Ook het lezen waard: