Emotionele comeback van de Dilekci’s tijdens Baklava toernooi

Wie had dat gedacht, dat Ismet en Hamit Dilekci ooit terug zouden keren bij Elsweide? De twee talentvolle ervaren voetballers werden uitgenodigd voor een baklava toernooi bij Elsweide en zorgden voor verbaasde reacties bij veel aanwezigen. (foto: archief)

Baklava kampioen van 2018

De twee futsaltalenten uit Arnhem waren onlangs bij de club voor het baklavatoernooi van dit seizoen. De heren werden direct ook kampioen in het elftal van Murat Yilmaz waar natuurlijk ook anderen van het huidige Elsweide vier bij speelden.

artikel sponsor

Zo was oud-prof Veli Arslantas en de ervaren Mutlu en Mustafa Gungormus (Meubelgalery) ook van de partij bij het toernooi. Elsweide vier werd uiteindelijk kampioen door alle wedstrijden te winnen. Verloren zoon Ismet ‘Ronaldo’ Dilekci werd topscorer door bijna alle doelpunten te maken.

Terugkeer naar Elsweide

Volgens bronnen dichtbij de Dilekci’s spelen ze wekelijks op hoog niveau zaalvoetbal in Valkenhuizen. De twee neefjes zijn dan ook waardevol voor hun futsalteam. Vooral Ismet ‘Ronaldo’ Dilekci schittert wekelijks met zijn prachtige acties. Of een terugkeer naar Elsweide na dit toernooi dichter bij komt is niet bekend.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: