Tweede elftal bereikt exclusieve sponsoring met projectbureau Dagbouw

Het tweede elftal van Elsweide heeft de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al afgerond. Nog voordat de wedstrijden in het bestaande seizoen afgerond zijn. Eerder maakten we al bekend dat vertegenwoordigers van het elftal in gesprek waren met Dagbouw als nieuwe sponsor. Afgelopen zondag werd dat officieel tijdens een presentatiemiddag waarbij projectbureau Dagbouw als nieuwe sponsor werd bekend gemaakt. De spelers en technische staf kregen ook de gelegenheid om de nieuwe kleding te bekijken.

Een woordvoerder van het tweede elftal verklaarde zeer blij te zijn met Dagbouw als nieuwe sponsor: ‘Toen bekend werd dat wij op zoek gingen naar een nieuwe sponsor wilde Dagbouw ons helpen. Dagbouw wilde zelfs de gehele sponsoring van het tweede elftal op zich nemen, waar wij natuurlijk direct mee akkoord gingen. We zijn Dagbouw daarom ook zeer dankbaar, voor alle steun. Omdat we weten hoe moeilijk het kan zijn om überhaupt sponsors te vinden.’ Het bedrijf is dan ook een succesvoorbeeld voor andere bedrijven die Elsweide willen sponsoren om zo de vereniging te ondersteunen. De warmloop shirts zijn mede mogelijk gemaakt door reclamebureau Make It Yours

Dagbouw zal 2 jaar lang schitteren als shirtsponsor bij het tweede elftal. Er is natuurlijk ook een zichtbare logo op de trainingspakken, waardoor het bedrijf 100% exposure krijgt door middel van deze sponsoring. De spelers zijn namelijk verplicht om de wedstrijden en trainingen te bezoeken met deze trainingspakken. Een logo van Dagbouw zal ook langs de velden te zien zijn op een reclamebord. Deze hangt er inmiddels ook al. Reclamebedrijf Make It Yours uit Arnhem zorgde voor de bedrukking van alle nieuwe wedstrijdkleding. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het bedrukken van textiel en heeft tegenwoordig ook een UV-printer en een laser-graveermachine.

Bij Dagbouw zijn ze ook blij met de sponsoring van het tweede elftal van Elsweide: ‘Wij zijn ook blij om vv Elsweide te mogen sponsoren. We hopen op een fijne sport jaar.’ Als Elsweide zijn we Dagbouw dankbaar voor de steun en hopen we op een lange samenwerking. Wilt u ook net als Dagbouw iets betekenen voor Elsweide? Neem dan contact op met ons zodat we met u kunnen overleggen over sponsoring en de zichtbare voordelen voor uw bedrijf.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: