Car Cleaning Arnhem bereikt akkoord met Elsweide over nieuwe sponsoring

Onlangs maakten we bekend dat Car Cleaning Arnhem sponsor gaat worden bij de voetbalvereniging. Het is sinds kort officieel geworden. 

Een delegatie onder leiding van voorzitter Hakan Köprülü bezocht Car Cleaning Arnhem en ging in gesprek met directeur Serkan Özyılmaz. Beide partijen kenden elkaar eerder al van allerlei andere samenwerkingen. Car Cleaning Arnhem is een van de bekendste autopoetsbedrijven in de regio en heeft jarenlang ervaring. Behalve grote autobedrijven kunnen particulieren er ook langs voor een grote schoonmaakbeurt van hun auto. De auto wordt er zichtbaar mooier van.

Elsweide bereikte een akkoord voor een sponsoring van 2 jaar met een optie voor nog een jaar. Twee jaar lang zal er een grote reclamebord langs het veld zichtbaar zijn met de naam van Car Cleaning Arnhem. Directeur Serkan was zelf ook heel erg positief over de sponsoring: ‘Wij steunen de sporters altijd omdat we er als samenleving ook veel aan hebben. We hebben een akkoord voor 2 jaar bereikt, maar staan altijd open voor nog meer samenwerking. De jeugd is de toekomst.’

De sponsorcommissie van Elsweide dankt Car Cleaning Arnhem voor haar bijdrage en steun aan de verenigingen. ‘Weer een prima voorbeeld van een bedrijf die openstaat voor het steunen van jeugd en talent bij de voetbalvereniging. Als Elsweide zijn alle sponsoren van de club dan ook zeer dankbaar.’, aldus een woordvoerder van de sponsorcommissie.

Ook een bord sponsoren bij Elsweide?

Deel deze post:

Ook het lezen waard: