Wethouder Martien Louwers bezoekt druk bezochte mega iftar maaltijd

Afgelopen vrijdag was een dag om nooit te vergeten. Het nieuwe bestuur van Voetbalvereniging Elsweide organiseerde een mega iftar maaltijd voor alle leden, sponsoren en andere belangrijke gasten. Wijkwethouder Martien Louwers kwam ook namens het college van burgemeester en wethouders, omdat sportwethouder Jan van Dellen in het buitenland was.

Onder leiding van voorzitter Hakan Köprülü werd alles van te voren goed gepland. De tenten werden dankzij vele vrijwilligers uren van te voren opgezet. En ook de catering werd verzorgd door tientallen vrijwilligers bij Elsweide. Zonder inzet van al deze vrijwilligers en twee ervaren koks was zo een avond niet haalbaar.

De avond werd een succes door een enorme opkomst. Niemand had daar ook op gerekend. Volgens een van de vrijwilligers waren er meer dan drienhonderd bezoekers die samen het vasten verbraken rond kwart over negen. Op het laatste moment werden zelfs nog tafels naar buiten gebracht om alle aanwezigen een iftar maaltijd aan te bieden.

Wethouder Louwers was niet eerder aanwezig bij een iftar maaltijd van Elsweide. Ze was ook onder de indruk en was positief verrast over de opkomst. Behalve wethouder Louwers waren ook Turkiyem-moskee voorzitter Galip Aydemir, UID Arnhem voorzitter Hakan Gecol, TOV-voorzitter Aziz Zeyrek en Sifa Clinic directeur Abdullah Atasever en journalist Mustafa Koyuncu als speciale gast aanwezig.

Advertentie

De iftar maaltijd bracht weer honderden leden en gasten bij elkaar. Onder het genot van een speciale Turkse maaltijd konden de aanwezigen met elkaar in gesprek over de maand Ramadan en allerlei andere sportvraagstukken in Arnhem.

De webredactie kwam verder Mehmet Keskin (BenimSigortam.nl), Harun Yurt (Star Automaterialen), Mehmet Zararsiz (Garage Arnhem, Mehmet Boga (Boga Administratie en Belastingadviseurs), Hasan Deniz (Make it Yours), Serdar Eroglu (Picasso Arnhem), Usta en Aydemir (DENK Arnhem), Ibrahim Gunay (voorzitter Haykem) tegen tijdens de iftar maaltijd.

Het bestuur wil alle bestuursleden, vrijwilligers, trainers en spelers bedanken voor al hum inzet. Zonder deze mensen was het onmogelijk om voor meer dan driehonderd mensen een goed georganiseerde iftar maaltijd te regelen.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: