Naamsbekendheid vergroten door een reclamebord te plaatsen?

Ook u kunt uw bedrijf op een succesvolle manier promoten door te kiezen voor een reclamebord langs het veld bij voetbalvereniging Elsweide.

Bij Elsweide zijn er veel mogelijkheden om online en offline te adverteren. Zo wist de sponsorcommissie onlangs Zorg en Welzijn Arnhem binnen te halen als een van de nieuwste sponsors. Voorzitter Hakan Koprulu bereikte een akkoord met zijn naamgenoot Hakan Gecol door een reclamebord te sponsoren voor de bekende zorgkantoor uit Arnhem. Een speciale plakteam van Elsweide zorgde voor plaatsing van deze nieuwe reclameborden.

Bij Zorg en Welzijn Arnhem kunnen Arnhemmers terecht voor advies en ondersteuning om zo goed en zelfstandig mogelijk te leven in hun vertrouwde omgeving. De experts kijken samen met de cliënten naar de daadwerkelijke zorgbehoefte en regelen efficiënt alle noodzakelijke hulpverlening. Meer info over Zorg en Welzijn kunt u vinden via zorgenwelzijnarnhem.nl.

Mocht u ook wekelijks duizenden mensen bereiken, neem dan contact op met bestuurslid Mustafa Demirel voor plaatsing van een zeer zichtbare reclamebord langs het hoofdveld van Elsweide. Heeft u andere leuke voorstellen, neem dan ook contact op met Mustafa. Wij denken graag met u mee.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: