Turkse Zidane en Trezeguet komen Elsweide drie versterken

De kogel is door de kerk, of in dit geval door een moskee. Veel maakt het niet uit, omdat het in beide gevallen gaat om een huis van God. De leider van het derde elftal maakte vandaag bekend dat zijn team maar liefst negen nieuwe spelers zal krijgen. Een deel van deze spelers speelde ook al eerder voor Elsweide, voor hun vertrek naar Veluwezoom.

Twee opvallende namen bij derde elftal

De twee meest opvallende namen zijn toch wel de twee kameraden die al 20 jaar samen spelen in verschillende elftallen. De Turkse Zidane Mehmet Akpolat en de Turkse Trezeguet Hamit Dilekci gaan het derde elftal van Elsweide versterken. Mehmet Akpolat is net als Zidane op het middenveld, en Hamit Dilekci gaat op doelpuntenavontuur.

Akpolat is een briljante voetballer

Akpolat is een sterke speler met overzicht en veel snelheid. De twee kunnen elkaar goed vinden, en gaan hierdoor zeker voor het kampioenschap in de vijfde klasse. Een andere opvallende naam is de comeback van Sezer ‘Muslera’ Bicer. De doelman uit Konya is een van de beste keepers in de regio, maar speelt al jaren alleen met vriendenelftallen. Leider Murat Yilmaz heeft hierdoor ook geen problemen met zijn keepers.

30-jarige Veli blijft ook gewoon bij Elsweide

Ook Veli Arslantas blijft Elsweide trouw. De 30-jarige middenvelder blijft op zondag bij het derde elftal van Elsweide voetballen. De vrijdagavonden heeft hij gereserveerd voor het eerste elftal van zaalvoetbalteam ATIK uit Apeldoorn.

artikel sponsor

Deel deze post:

Ook het lezen waard: