Bestuursleden Elsweide ook aanwezig tijdens ‘Feestgebed’

De bestuursleden van Elsweide, Hakan Köprülü en Ilhan Güneş, waren dinsdagmiddag ook in de Turkiyem moskee voor het feestgebed dat plaatsvond voor aanvang van het offerfeest. Het gebed is een van de twee belangrijkste gebedsmomenten voor de moslims waardoor velen massaal een bezoek brengen naar de moskee.

artikel sponsor

De trainingen voor sommige elftallen zijn inmiddels in volle gang, en de verbouwing van de kantine is ook voor 75% afgerond. Het offerfeest dat dinsdag begon zorgde ervoor dat bijna alle spelers en bestuursleden aanwezig waren in de moskee om het offerfeest samen te vieren. Het offerfeest was te belangrijk om dit zomaar voorbij te laten gaan. Net als met Kerst (in een kerk) is het tijdens het offerfeest ook veel drukker.

Veel spelers van Elsweide waren er helaas niet bij vanwege de vakantie. Dit mocht de pret zeker niet veranderen. Het moskeebestuur van de Turkiyem Moskee, onder leiding van voorzitter Galip Aydemir, feliciteerde dinsdagochtend alle aanwezigen samen met hoofdimam Yusuf. Dit zorgde voor een unieke fotomoment.

Vanwege de verbouwing van de kantine is er dit jaar geen barbeque tijdens het offerfeest zoals tijdens voorgaande jaren. Wil je meehelpen tijdens de verbouwing of kun je op een andere manier de club steunen. Geef het dan even door aan een van de bestuursleden.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: