Elsweide oefent zondagmiddag tegen Keizerstad uit Nijmegen

Het eerste elftal van Elsweide speelt zondag 20 augustus (morgen) een oefenwedstrijd tegen Keizerstad uit Nijmegen. Het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen zal gespeeld worden in Nijmegen. Het is ook meteen de eerste (oefen)derby die op de Nederlandse velden gespeeld gaat worden in het nieuwe seizoen. (foto: Keizerstad facebook)

Oefenwedstrijd tegen Keizerstad

De wedstrijd tegen Zaterdag derdeklasser Keizerstad wordt gespeeld op Sportpark Winkelsteeg aan de winkelsteenseweg 186. Beide elftallen speelden ook al afgelopen seizoen een oefenwedstrijd tegen elkaar in Presikhaaf. Keizerstad en Elsweide zullen vooral gaan kijken hoe ver de spelers zijn.

Veel grote namen bij Elsweide

Het is voor trainer Rasid Gunes van Elsweide belangrijk om zondag te zien hoe ver zijn elftal is met alle nieuwe spelers. Het eerste elftal van Elsweide hengelde enkele grote Arnhemse namen binnen die voorheen op hoog niveau hebben gespeeld bij verschillende clubs zoals FC Presikhaaf, AFC Arnhem en SC Veluwezoom. Helaas zijn de opstellingen van beide elftallen nog niet bekend.

De wedstrijd wordt gespeeld in Nijmegen en start om 14.00 uur. Benieuwd naar het eerste elftal? Kom dan ook kijken!

Deel deze post:

Ook het lezen waard: