Barış Dağaşan scoort twee keer tijdens oefenwedstrijd

Barış Dağaşan was zondagmiddag weer belangrijk voor het eerste elftal van Elsweide. De geboren middenvelder ‘Barkey’ scoorde twee keer tijdens het duel tegen zaterdag derdeklasser Keizerstad. Het eerste elftal van Elsweide verloor de wedstrijd helaas met 3-2.

Hoe ver zijn de spelers

Trainer Raşid Güneş wilde vooral met het oefenduel achterhalen hoe ver de spelers zijn na zes trainingen. Veel spelers waren net terug van vakantie of hadden nog maar een paar keer getraind in het nieuwe seizoen. Sahin Akbulut, Emre Yaman, Levent Akat en Harun Koprulu behoorden zondagmiddag wel tot een van de besten volgens lokale bronnen.

Nieuwkomers kregen speeltijd

Nieuwkomers Levent Akat, Emre Guzelyagci, Emre Yaman, Ali Deniz en Samir Yazilitas kregen direct ook speelminuten van de trainer van het eerste elftal. Gelegenheidsdoelman Cagdas Dağaşan begon goed als doelman maar hield de negentig minuten niet vol (blessure) en werd overgenomen door Idris ‘De beer’ die sterk verdedigde in de eerste 45 minuten. Ook Erdem Sezgin, lang afwezig vanwege een blessure, kreeg ook speelminuten. Huseyin ‘Robben’ Akdeniz speelde niet mee vanwege een blessure.

Raşid Güneş heeft nog geen basiselftal vastgelegd, omdat het daar veel te vroeg is. Op een vraag welke spelers nu al zeker zijn van een basisplek, reageerde de trainer van het eerste dat dit  pas in de komende weken bekend gaat worden. Op 29 september staat de eerste competitiewedstrijd op de agenda tegen De Hoven in Presikhaaf. De eerste officiele bekerwedstrijd staat gepland op 3 september tegen Krayenhoff.

Opstelling Elsweide:

Basisopstelling Elsweide tegen Keizerstad: Cagdas Cetintas, Harun Koprulu, Sahin Akbulut, Emre Yaman, Levent Akat, Idris Akyuz, Enes Hayri Yucesan, Ahmed Bostanci, Jeffrey, Emre Guzelyagci en Baris Dagasan (C).

Reservespelers: Ali Deniz, Samir Yazilitas, Erdem Sezgin, Veyis Ozkara, Volkan Guzelyurt
Huseyin Akdeniz was wel aanwezig, maar had nog last van een blessure.

 

 

Deel deze post:

Ook het lezen waard: