Vierde elftal bereikt akkoord met vijf bedrijven voor sponsoring

Bij het vierde elftal zaten ze ook niet stil tijdens de vakantie. Leider Murat Yilmaz kondigde vandaag aan dat het elftal een akkoord heeft bereikt met vijf  Arnhemse bedrijven voor sponsoring in het nieuwe seizoen. De bedrijven zijn akkoord gegaan met een sponsoring voor een jaar plus een optie voor nog een seizoen.

elsweide vier

Bekende sponsors voor Elsweide vier

Administratiekantoor Picasso, Meubel Gallery, Woonzorg Nefes, de Turk Arnhem en Eetcafe Sofram zullen vanaf september getoond worden op wedstrijdtenue’s, trainingspakken en de tassen van het elftal. Zelfs de wissel krijgen speciale outfits als ze op de bank beginnen. De sponsoring is uniek voor Elsweide begrippen. Nooit eerder had een elftal vijf verschillende sponsoren.

Er is zelfs nog een gesprek gaande met een zesde sponsor. Omdat de gesprekken nog niet afgerond zijn, wachten we met publicatie hiervan. Wanneer de wedstrijdkleding gereed is voor gebruik, zullen we dit ook weer apart publiceren aan de volgers van de website van Elsweide.

Gratis extra promotie voor deze bedrijven

De bedrijven krijgen een enome exposure. behalve de 20 wedstrijden op jaarbasis zullen de spelers ook tijdens trainingen zichtbaar zijn met hun trainingspakken. Behalve op wedstrijd- en traningsdagen krigen de sponsors ook online aandacht, via de website, tijdens wedstrijdverslagen of ander nieuws.

Ook sponsor worden bij Elsweide. Klik dan hier

Deel deze post:

Ook het lezen waard: