Voetbalvereniging Elsweide is trots op alle scheidsrechters die betrokken zijn

De ‘Week van de scheidsrechter’ werd ook gevierd bij de Arnhemse club Elsweide. Het initiatief van de KNVB waarbij het uitspreken van  de waardering voor de arbiter centraal staat is ook belangrijk voor voetbalvereniging Elsweide in Arnhem. De Week van de Scheidsrechter is van 6 tot en met 14 oktober .

Samenwerking tussen KNVB en ARAG

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Bestuurslid Ilhan Gunes pakte dit samen met Celil Aldemir en Hakan Koprulu op om de organisatie zo goed mogelijk te regelen.

Waardering voor alle Elsweide scheidsrechters

Alle scheidsrechters bij Elsweide kregen afgelopen zaterdag en zondag een bedankje van de club met een bos bloemen. Het bestuur zorgde ervoor dat de scheidsrechters voor de wedstrijd bedankt werden voor hun inzet en bijdrage aan de club. Want zonder vrijwilligers en scheidsrechters is een club natuurlijk ook niets waard.

De helden van Elsweide

De held van Elsweide Burak Bahran kreeg natuurlijk als een van de eerste een bloem voor zijn inzet en bijdrage. Sommige denken dat Burak ook slaapt bij de club omdat hij er altijd is. Topscheidsrechter Fatih Yilanci werd natuurlijk ook niet vergeten door Elsweide. De bekende Arnhemmer heeft ook veel gedaan voor Elsweide en is tegenwoordig betrokken bij de club en geeft de scheidsrechters gevraagd en ongevraagd advies. Ex-Voorzitter Mesut Tasci werd natuurlijk ook bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Alle drie de heren waren dan ook zichtbaar emotioneel toen ze opeens op de foto mochten met een bos bloemen als waardering voor hun inzet bij de club.

ARAG en de KNVB worden natuurlijk bedankt voor al hun inzet en bijdragen.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: