Oldebeth Exclusive en Elsweide akkoord met nieuwe sponsoring

Oldebeth Exclusive en Elsweide hebben onlangs een akkoord bereikt over een sponsoring van de voetbalclub uit Arnhem. De bekende party en zalencentrum in Wehl maakte dit onlangs bekend. Elsweide is een belangrijk voetbalclub in Arnhem met veel leden en hierdoor is er meer traffic bij de club dan tien jaar geleden.

‘Golden’ sponsoring door Oldebeth Exclusive

Bij Elsweide zal de ‘Golden’ sponsoring van Oldebeth Exclusive niet onopgemerkt blijven. Alle bezoekers van de vereniging zullen twee grote spandoeken te zien krijgen waarop Oldebeth Exclusive te zien zal zijn. De sponsorcommissie van Elsweide, onder leiding van Hakan Koprulu, wist een akkoord te bereiken met de heer Karakaya namens Oldebeth Exclusive.

Oldebeth Exclusive is een bekende party en zalencentrum in Gelderland waar veel bruiloften en feesten worden gehouden. Veel spelers van het eerste elftal hadden hun trouwfeest bij Oldebeth. Zo ook superspits Harun, die afgelopen week trouwde.

Binnen een paar dagen zal de sponsoring van Oldebeth Exclusive duidelijk opvallen door middel van grote spandoeken die op twee locaties zichtbaar zullen zijn bij de club.

Ook sponsor worden bij Elsweide? Klik dan hier.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: