Mustafa Kermen had ook gewoon bij Liverpool kunnen voetballen

Wat Mohamed Salah is voor Liverpool is Mustafa Kermen voor het tweede elftal van Elsweide. De meest vriendelijke verkoper van een bekende tankstation uit Arnhem liet zondag weer van zich spreken tijdens een kraker tegen Veluwezoom 2. Elsweide 2 ontving Veluwezoom 2 afgelopen zondag om 10.45 uur. Het elftal had zelfs Mehmet Akpolat en Hamit Dilekci gevraagd om een goed resultaat te boeken in deze amateurkraker van de week.

Doelpunt Veluwezoom

Het tweede elftal van Elsweide begon niet sterk aan de wedstrijd. Kansen werden niet benut en veel spelers hadden hun dag niet, althans daar leek het op. Achterin was het gatenkaas en de maatregelen van Oktay Aydemir en Niyazi Ekici waren niet voldoende om de aanvallers van Veluwezoom tegen te houden. Het elftal had vooral moeite om doelpunten te maken voor de rust, vooral omdat Mustafa Kermen ook totaal niet productief was. Kermen miste kans op kans, en wist zelfs een strafschop niet te verzilveren. Hierdoor bleef het 1-3 in het voordeel van de gasten.

Toprak wordt neergehaald
Veluwezoom speler kopt als enige

Na de thee- en rookpauze veranderde er veel bij Elsweide. Mesut Sanli, Mustafa Toprak, Oktay Aydemir en Mustafa Kermen hadden geen zin om te verliezen en werd de aanval volop ingezet. Mede dankzij een sterke invalbeurt van Burah Bahran werd meteen de 2-3 gescoord. De 3-3 werd ook prachtig ingeschoten dankzij een uitgemeten lob van Mustafa Toprak. De assist kwam van een steeds beter spelende Mustafa Kermen.

Mo Salah mist strafschop

Daarna begon de Mo ‘Kermen’ Salah show echt. Ondanks waarschuwingen van de tegenstanders aan elkaar dat ‘Mo Salah’ alleen met links kan schieten, scoorde Mustafa Kermen toch twee keer op een fraaie manier. Beide keren deed hij dit met zijn linkerbeen.

artikel sponsor

Mustafa Kermen is ondanks zijn overtallige kilotjes nog steeds een van de beste voetballers bij Elsweide. De manier waarop hij speelt en een wedstrijd kan bepalen is prachtig om te zien. Dit werd ook bevestigd door aanwezige supporters, waaronder de bekende KNVB-scheidsrechter Fatih Yilanci.

KNVB-scheidsrechter Yilanci deelt analyse met aanwezige 1e elftal spelers
1-3 achterstand, scheve gezichten
Meest ervaren grensechter van Elsweide helpt mee met sjouwen

 

Ahmet Can tevreden met mediaaandacht! Speelt uitstekend in tweede helft
Toprak in discussie met scheidsrechter bij een 1-3 achterstand
Veel supporters tijdens kraker tweede elftallen

Veluwezoom Hamit Dilekci in gesprek over transfer naar oude club
Neef van Kermen kreeg net een bidon met wate over zijn hoofd
Prachtige nummers dankzij sponsor
Gratis reclame voor rugsponsor
Comeback van supersub Burak leverde meteen een doelpunt op
Trainer 1e elftal bekijkt spelers tweede elftal

Deel deze post:

Ook het lezen waard: