Elsweide vier voegt grote namen toe aan selectie

Het vierde elftal van Elsweide heeft behalve nieuwe wedstrijdtenues en trainingspakken ook nieuwe spelers toegevoegd aan de selectie. Het management van het elftal wil presteren en haalde grote namen bij het elftal dat al sterk was. Murat Yilmaz bracht dit onlangs al via social media naar buiten.

Afgelopen zondag werd dit helaas nog niet getoond aan de toeschouwers. De ‘Turkse’ derby tegen Dierense Boys drie werd met 1-3 verloren. Veli Arslantas maakte nog wel heel fraai de 1-1, maar de eindstad was in het voordeel van de gasten uit Dierense. De 1-2, en de 1-3 werden wel gemaakt in de laatste fase van de wedstrijd. Dierense Boys dat onder leiding staat van de Dierense ‘Fatih Terim’ presteert uitstekend met 18 punten uit zes wedstrijden. Metin Karakaya is ook een bekende spelers uit dat elftal.

Sponsors van Elsweide 2

Goaltjesdief Elsweide

Het elftal heeft een goaltjesdief (Ercument Gulal) en een assistkoning (Veli Arslantas). Bij beide spelers staat de teller inmiddels al op vijf. De nieuwe spelers maken wel indruk op vriend en vijand.

Veli Arslantas kwam zomaar van het eerste elftal van MASV, Ali deed dat van het tweede elftal van Elsweide. Nazmi Karaciftici is net getrouwd en heeft nog amper tijd over voorzich zelf. Firat en Murat Mutlu komen ook van Elsweide twee en Levent komt van Schadewijk 2.

Het elftal staat nu vijfde met zes punten. Koploper Dierense Boys heeft 18 punten na zes wedstrijden.

artikel sponsor

Deel deze post:

Ook het lezen waard: