Ali Deniz is het scoren nog steeds niet verleerd

De Arnhemse frietkoning Ali Deniz is het scoren nog steeds niet verleerd. De Arnhemse spits, uit Aksaray, heeft alweer twee doelpunten gemaakt voor het eerste elftal van Elsweide. Afgelopen week scoorde Ali Deniz ook tegen De Voorst. Deniz staat hiermee derde met de meeste doelpunten bij het elftal van trainer Rasid Gunes. Deniz heeft ook al een assist op zijn naam staan.

Critici waren sceptisch over de komst van de 37-jarige spits naar Elsweide. Heel Elsweide en ‘Prikko’ hadden het over de transfer van de Arnhemmer naar Elsweide. Bij X-Hale Lounge en sportcafe Kral leidde dit ook tot veel discussie, mede omdat het scoren bij het eerste elftal van Elsweide niet structureel goed ging. Alleen Harun Koprulu schitterde bijna wekelijks in het afgelopen seizoen.

Ali Deniz heeft veel ervaring

Met de komst van de oud-spits van AFC Arnhem en SC Veluwezoom zijn de spitsen van Elsweide wakker geworden en moeten ze wekelijks 100% presteren. Want Deniz is het scoren nog steeds niet verleerd. Met zijn twee doelpunten en assist is hij nu al een waardevolle speler voor het eerste elftal van Elsweide.

Of Ali Deniz zondag in de basis start tegen De Paasberg was op moment van publicatie nog niet bekend.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: