Elsweide O15 wint overtuigend van vv Dieren

VV Elsweide JO15-1 moest vandaag tegen een ander sterk elftal in de 3e klasse, nl VV Dieren JO15-2.

Na de nederlaag tegen VDZ (1-2) vorige week moesten de jongens vandaag bewijzen dat ze goed kunnen voetballen. De jongens onder leiding van trainer Hakan Köprülü, hebben gelijk na het fluitsignaal bewezen dat ze heer en meester zijn op het veld.

Voetballend ging het heel goed, werd goed getikt, positie spel werd goed uitgevoerd. Elsweide plukte de vruchten van dit goede spel en stond na een kwartier spelen al op 2-0 voorsprong. Doelpunten makers 1-0 Koray Yolartiran en de spits Nilgio, maakte de 2-0. Onze jongens hebben helaas verzuimd om de uitslag te vergroten.

Overwinning werd na de wedstrijd gevierd door de mannen van Elsweide O15

Door een even niet opgelettende middenveld, heeft VV Dieren dit weten te afstraffen (2-1). Toen de tegenstander dacht dat het nog spannend ging worden, bleven onze jongens rustig door voetballen en maakte Koray zijn 2e van de dag en tevens het ruststand bekend (3-1).
Na de rust bleef Elsweide zijn goede voetbal doorzetten en werd het door een verdiende indirecte vrije trap in de strafschop gebied van VV Dieren keurig afgemaakt door Akin Köprülü. Stand 4-1.

Elsweide wilde de stand verder vergroten, maar was niet helemaal geconcentreerd en mistte hierna nog vele doelpunten af te maken. Na vele aanvallen en het sterke voetbal op het middenveld, maakte ook de fitte spits Nilgio zijn 2e goal, stand 5-1. Na een geklungel achterin bij Elsweide wist Dieren zijn 2e te scoren. Hiermee was tevens ook de uitslag van de wedstrijd vastgelegd.

Het was een mooie, sportieve wedstrijd voor beide elftallen. Zoals het hoort op de voetbalvelden!
Gefeliciteerd jongens en zet het goede voetbal vooral door! Op naar volgende week en blijf onze jongens steunen!

Deel deze post:

Ook het lezen waard: