Elsweide heeft weer een prachtige bar dankzij alleskunner Mustafa

‘Alleskunner’ Mustafa Güngörmüş blijkt ook een echte kunstenaar te zijn. Elsweide heeft namelijk weer een prachtige bar gekregen in de nieuwe kantine. Tijdens de zomer en de afgelopen weken is er veel gewerkt aan de kantine door veel vrijwilligers en professionals. De bar in de kantine was nog niet klaar, waarna Mustafa abi (abi staat voor grote broer) te hulp schoot.

De ondernemer, in het dagelijks leven bekend van De Meubelgalery en Eethuis Sofram in Elderveld, heeft dagenlang gewerkt om voor de club een nieuwe bar te regelen. vaak deed hij dit in de avonduren wanneer zijn zoon moest trainen. Maar de laatste weken leek het alsof Mustafa abi vaker bij Elsweide was dan in zijn eigen zaak. Hij ging alleen nog naar huis om te slapen, zodat de bar ook snel klaar zou zijn.

De bekende speler en vrijwilliger van de club heeft al tientallen jaren ervaring met het maken van bankstellen. Hierdoor is hij veel handiger dan vele anderen en kon hij ook in een snel tempo allerlei zaken afhandelen. Natuurlijk kreeg hij ook af en toe hulp van anderen. Maar zonder Mustafa abi was de kantine, en vooral de bar, zeker nog steeds niet klaar.

Als club zijn we dan ook zeer tevreden met de inzet van hem en alle anderen. Een voetbalclub zonder vrijwilligers is net als een voetbalwedstrijd zonder supporters.

Mustafa abi bedankt voor alles. De club en het bestuur danken jou voor al jouw inzet en bijdrage.

 

Deel deze post:

Ook het lezen waard: