Zeg hallo tegen het nieuwe bestuur van Elsweide!

In dit artikel laten wij jullie kennis maken met onze nieuwe bestuursleden. Het bestuur zal bestaan uit 6 nieuwe leden. Ver hoefden we niet te zoeken, want ze zijn allemaal van de Elsweide-familie. In dit artikel maken wij kennis met vier van de zes leden. Lees verder en ontdek wie het zijn!

Feridun Karaman

1Ontmoet Feridun, een 36-jarige speler van Elsweide zon-2 en trainer van JO10-2.  Hij is al jaren actief met Elsweide en heeft ervoor gekozen om het bestuur in te gaan. “Ik wil graag een gezonde voetbalclub maken van Elsweide, waar wij met z’n allen trots op kunnen zijn!”, aldus Feridun.

Feridun wilt graag zijn aandacht richten op de facilitaire zaken, maar vind de jeugd ook belangrijk. Volgens hem moeten de ouderen de jeugd stimuleren, zodat ze later ook net zoveel waarde zullen hechten voor de club als Feridun zelf. Ook wilt hij ervoor zorgen dat de ouders meer betrokken zullen zijn met hun kinderen. Niets is mooier dan je kind met trots te supporten tijdens een wedstrijd of training.

We vroegen Feridun wat die mensen over de club wilde meegeven en zijn antwoord was: “Ik wil graag aan de buitenwereld meegeven dat iedereen welkom is bij ons. Wij vormen al een grote mooie familie, maar houden onze armen altijd wagenwijd open voor nieuwe familieleden!”

Vincent Bolderman

2Ontmoet Vincent Bolderman. 28 jaar en een echte Arnhemmer. Voetbal is echt zijn passie zegt hij en voetbalt dan ook al zijn hele leven. Samen met zijn broertjes zit die dan ook Elsweide za-2. Vincent vindt dat Elsweide een warme hartelijk open club is waar hij zich vanaf dag één welkom heeft gevoeld.

Door ervaring in eerdere bestuurlijke functies en zijn verantwoordingsgevoel is hij een goede aanwinst voor Elsweide. Vanuit het bestuur wilt hij zich inzetten om er een stabiele club van te maken. Hij wilt er vooral voor zorgen dat de leden, maar ook andere betrokken, altijd bij het bestuur kunnen aankloppen met kritiek, tips of ideeën. “Ik heb het gevoel dat mensen dat nog niet echt durven, maar samen bereiken we juist meer!” zegt hij dan ook.

Ook aan Vincent vroegen we wat die over Elsweide te zeggen had. Hierop antwoordde hij: “Wij zijn een hechte club met veel diversiteit. Ik zelf heb me altijd welkom en geliefd gevoeld op de club en zou graag willen dat anderen dit gevoel ook ervaren”

Mustafa Demirel

3Dit is Mustafa, een 21-jarige student aan de HAN. Voetbal is voor Mustafa een bezigheid waar hij energie uit haalt. Hij is dan ook graag op de club te vinden. Elsweide ziet hij als een tweede huis.

Mustafa heeft voor het bestuur gekozen omdat, hij graag maatschappelijk betrokken is. Door actief te zijn voor Elsweide, geeft het hem een gevoel dat hij wat kan betekenen voor de leden. Zowel voor de wat ouderen als voor de jeugd. Hij ziet het als een gezonde bezigheid voor zowel mentaal en fysiek. Ook hoopt hij door zijn bijdrage de club naar een hoger level te brengen. Hij zal zijn aandacht vooral dan ook op de marketing en prestaties van de club richten.

Aan de buitenwereld wilt Mustafa meegeven dat Elsweide een club is die diep in de harten van de leden is gevestigd. Hij zou graag willen dat buitenstaanders dit gevoel ook zullen ervaren.

Hakan Koprulu, voorzitter

4 En tenslotte hebben we Hakan, 39-jarige vader van drie kinderen. Voor Hakan is voetbal een liefde die hij niet zomaar kan loslaten. Hij was pas 10 jaar toen die bij Elsweide (destijds Wivos) kwam voetballen en 29 jaar later zien we hem nog steeds op de club. Het is het familiegevoel die hem dicht bij de club houdt, geeft hij aan.

Hakan is de voorzitter van het bestuur. “Ik wil veel voor de club doen”, zegt Hakan “en met name voor de jeugd. Uiteindelijk is de jeugd onze toekomst!” Ook geeft hij aan dat hij samen met de andere bestuursleden ervoor wilt zorgen dat de club een gezonde en vitale club wordt, zowel financieel als in ledenaantal. Ook wilt hij de accommodatie gaan verbeteren. Een begin is al gemaakt met de verbouwing van de kantine. Zijn dank aan de vrijwilligers, die dit grotendeels mogelijk hebben gemaakt is dan ook groot

Over Elsweide wilt hij meegeven dat een voetbalvereniging niet alleen uit voetbal bestaat. Het is ook een stukje opvoeding waarin we leren om met respect met elkaar om te gaan. Dit alles maakt het voor ieder aangenaam om bij ons te komen! “We staan open voor iedereen!”, geeft hij duidelijk aan.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: