Wie wordt dan onze nieuwe hoofdtrainer?

Beste Elsweide Famile,

Hoe gaat het met je? Hopelijk ben jij en je dierbaren nog gezond? We moeten nog even volhouden met zijn allen.

Graag wil ik je enkele wijzigingen in onze technische staf doorgeven.

Zoals jullie weten heeft onze eerste het dit jaar onder leiding van hoofdtrainer Rasid Günes het uitstekend gedaan. Promotie naar de 4e klasse was in zicht. Helaas heeft het virus dat feestje onderbroken. Mede dankzij Rasid hebben we als vereniging een hele goede reputatie. Maar na 5 seizoenen was het tijd voor een opfrissing in de selectie. We hebben met Rasid goede gesprekken en hebben besloten om niet verder te gaan met elkaar. Rasid is en blijft voor ons uiteraard altijd welkom op de vereniging. Wij willen Rasid van harte bedanken voor zijn vele inbreng in onze vereniging en wensen hem heel veel succes met zijn trainerschap.


Erdinc Kadioglu
.
Erdinc is een doelgerichte, ambitieus en een gedreven persoon. Ondanks zijn jonge leeftijd (29) heeft hij toch de nodige ervaring om een 1e elftal te kunnen leiden. Hij is bij AFC Arnhem assistent van Van Beukering geweest, daarnaast heeft hij enkele seizoenen bij het 1e van Ede / Victoria gezeten. Ook heeft hij de jeugd bij Vitesse, NEC en ESA getraind. Erdinc zit helemaal vol met voetbalkennis die hij graag wilt overbrengen aan de jongens. Erdinc welkom bij de familie.
Erdinc zal geassisteerd worden door onze ex-voetballer/captain van het 1e elftal Harun Köprülü. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Harun heeft aangegeven dat hij ambities heeft om een trainer cursus te volgen. Wij steunen hem hierin volledig. Of Harun daarnaast nog gaat voetballen? Dat gaan we met zijn allen meemaken.Het aankomende seizoen creëren we een selectie elftal. Het 2e elftal komt onder leiding van trainer Ayhan Salman. Ayhan is een echte vereniging man. Jaren heeft hij zelf in het 1e gevoetbald en na zijn voetbalcarrière is hij de afgelopen jaren actief als assistent trainer van het 1e geweest.

We kunnen bijna niet meer wachten totdat we weer op de velden kunnen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat mooie jaren ons te wachten staan. We willen de heren alvast heel veel succes wensen in hun nieuwe functies.
Tot in het nieuwe seizoen!

PS: Houd nog even vol, zodat we met zijn allen gezond het nieuwe seizoen in kunnen gaan.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur
Hakan Köprülü
Voorzitter

Deel deze post:

Ook het lezen waard: