TRAINER (E1) HARUN IN HET ZONNETJE GEZET!

TRAINER (E1) HARUN IN HET ZONNETJE GEZET!

Ondanks het slechte weer en afgelasting van de wedstrijd van het 1ste elftal hebben de spelers en ouders van de E1, trainer Harun vandaag in het zonnetje gezet.
Afgelopen week waren de voorbereidingen door diverse vrijwilligers volop in gang gezet om de verrassing tot een succes te brengen. Om onze trainer een blijk van waardering te geven, wilden de spelers, ouders en het bestuur van VV Elsweide hem feliciteren voor het behalen van het kampioenschap en het behalen van zijn diploma “junioren trainer”. Helaas gooide de afgelasting en het weer een beetje roet in het eten.

We stonden voor een grote uitdaging. Hoe krijgen we trainer Harun op de club zonder dat hij iets zou merken. Desalniettemin na wat aanpassingen in het draaiboek is de missie toch nog geslaagd. Trainer Harun had helemaal niets door omdat gedurende 2 weken de spelers en ouders hun lippen stijf op elkaar hielden. Ondanks dat hij probeerde om erachter te komen is het hem niet gelukt, applaus voor de E1 omdat ze heel goed een geheim kunnen bewaren.

Trainer Harun, nogmaals namens iedereen, PROFICIAT!

Deel deze post:

Ook het lezen waard: