Steun Elsweide en doneer NU voor nieuwe materialen

Elsweide is samen met ING een crowdfundingcampagne begonnen om nieuwe materialen aan te schaffen voor de pupillen bij de club. De pupillen hebben te maken met nieuwe wedstrijdvormen, en daar horen ook nieuwe materialen bij. De campagne loopt tot half december, dus vergeet de club niet te helpen. (foto: jeugdelftal Elsweide)

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.

Een Jeugdsponsor van Elsweide

Link om te doneren, klik hier

Een euro storten mag ook

Voor Elsweide betekent dit ook dat we veel nieuwe materialen nodig hebben. Het gaat om een kleine aanvulling op bestaande materialen. Ook jij kunt Elsweide helpen door heel simpel een bedrag naar keuze te doneren via onderstaande link. Alle euro’s tellen namelijk mee.

Dankzij de steun van ING wordt de crowdfunding mogelijk gemaakt zonder dat Elsweide kosten moet maken voor een platform, hosting en IDEAL-kosten. Iedereen kan heel simpel via deze pagina geld storten om Elsweide te helpen met het aanschaffen van nieuwe materialen.

Campagne om € 2500 te verzamelen

We hebben maar € 2500,-. Je kunt de link delen met vrienden, familie en bekende ondernemers zodat we snel aan de € 2500 euro komen. Zonder jouw steun als lid of als vriend komen we er namelijk niet. Deel het artikel met zoveel mogelijk mensen om dit bedrag binnen te halen.

Klik hier om een bedrag over te maken.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: