ING tekent sponsorovereenkomst met voetbalvereniging Elsweide

ING en Elsweide hebben samen een akkoord bereikt over een nieuwe sponsorovereenkomst. Drie jaar lang zal de ING 100% promotie krijgen via verschillende promotiekanalen van de club.

Akkoord met ING voor drie jaar

Elsweide en ING hebben een akkoord bereikt voor een periode van drie jaar. Hoeveel de ING Elsweide gaat betalen is niet bekend gemaakt. ING zal ruimte krijgen voor extra promotie op de website van de club en zichtbaar te zien zijn tijdens alle wedstrijden en trainingen van Elsweide.

Elsweide is gezonder dan ooit

Elsweide doet het zeer goed in de laatste jaren in tegenstelling tot een paar jaar terug. Toen was de club bijna failliet en had het nog maar een elftal. Mede dankzij inzet van advocaat en superspits Bahadir Arabaci kreeg de club  destijds weer veel mogelijkheden om te groeien en nieuwe sponsors binnen te halen. Het huidige bestuur zet zich tegenwoordig ook 200% in om alles in goede banen te lijden.

Het is dan ook geen toeval dat bijna alle elftallen, in het nieuwe voetbalseizoen, nieuwe hoofdsponsors hebben gevonden. Bij een aantal zelfs nieuwe subsponsors. De club zorgt voor verbinding in de stad.

Wil je ook informatie over sponsormogelijkheden bij Elsweide? Klik dan hier voor meer informatie.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: