Heeft assistent-trainer Salman een eigen sponsor gevonden?

Assistent-trainer Ayhan Salman van het eerste elftal, baarde op zien door afgelopen zondag tijdens de uitwedstrijd tegen De Paasberg met een muts te komen van een andere sponsor dan de NIKE lijn die het eerste elftal heeft.

Puma muts vs Nike kleding

Salman droeg een Puma-muts terwijl het eerste elftal volledig gesponsord wordt door NIKE. Axon Adviesgroep en Hakan Finance zijn de hoofdsponsoren van het eerste elftal. Of dit intern is besproken is niet bekend. Afgelopen zondag was het extreem koud en kreeg je het dus ook alleen warm als je aan het spelen was. De trainer en assistent trainer van Elsweide waren dus helemaal ingepakt om het niet nog kouder te krijgen.

Ayhan Salman was vanavond helaas niet bereikbaar voor commentaar, waardoor we niet weten of hij een persoonlijke deal heeft met Puma. Puma Nederland was ook niet bereikbaar voor commentaar. Maar volgens de bij ons beschikbare informatie (online redactie) is het geen enkel problemen als spelers en trainers een eigen sponsor hebben, mits het niet conflicteren is met gemaakte afspraken.

Deel deze post:

Ook het lezen waard: