Elsweide bedankt deze vrijwilligers ook voor hun inzet bij de club

Een vereniging of voetbalclub is niets zonder vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Bij Elsweide is dat niet anders. Dat Elsweide weer een gezonde club is geworden met honderden leden is vooral ook te danken aan de inzet van vrijwilligers zoals Ercan Karaaslan en Celil Aldemir. Beiden heren zijn belangrijk voor de club, waardoor wij ze graag in het zonnetje willen zetten tijdens de internationale dag van het vrijwilligerswerk.

Ercan Karaaslan is de ‘ADAMIN DIBI’

Behalve dat de twee mannen elke week meegaan met hun jongens zijn ze ook betrokken bij de club tijdens allerlei activiteiten. Ercan Karaaslan kan bijvoorbeeld ook heel goed koken en doet dit ook met passie voor honderden mensen wanneer de club weer iets te vieren heeft. Velen hebben hem ook regelmatig achter de bar gezien. Hij is een van de ‘stille’ helden van de club. Karaaslan wil dat de club gezond blijft en koopt wekelijks snacks en drank in bij de goedkoopste van Arnhem. Hij kent bijna alle prijzen van alle groothandelaren uit zijn hoofd.

Celil Aldemir is de ‘ADAMIN KRALI’

Celil Aldemir is een ervaren doelman die ook nog steeds regelmatig wordt gevraagd door andere elftallen. HIj is ook een van de vrijwilligers van de club waar je op kunt bouwen tijdens grote evenementen. Celil is van het oppakken. Hij zegt bijvoorbeeld ook heel vaak: ‘Niet zeuren, gewoon doen. We moeten dit hoe dan ook doen.’ Als iets moet gebeuren, dan doet hij dat ook. Dankzij deze man hoeft Elsweide minder ballen op jaarbasis aan te schaffen, omdat veel ballen worden teruggevonden in struiken en bosjes langs de velden. Celil komt vaak terug naar de club om rustig op zoek te gaan naar ballen die eerder de struiken in werden getrapt. We hoeven niet te vertellen hoeveel een originele derbystar bal kost en hoeveel we wekelijks kwijt zijn als we elke keer drie of vier nieuwe ballen moeten kopen.

Celil en Ercan zijn ook kleurrijke mannen waar bijna iedereen lol mee heeft. De twee heren voetballen bij verschillende elftallen maar leveren ook een bijdrage aan de club tijdens evenementen of verbouwingen. Elsweide is deze en alle andere vrijwilligers natuurlijk dankbaar voor hun inzet en bijdrage. En natuurlijk werken de heren hiernaast ook gewoon fulltime en hebben zij een gezin. Daardoor is het juist extra moeilijk voor hun om tijd vrij te maken. Pet je af!

Namens het bestuur en alle leden danken we de heren nogmaals en feliciteren we hun met de internationale dag van het vrijwilligerswerk.

artikel sponsor

Deel deze post:

Ook het lezen waard: