Overtuigend Elsweide O13 walst over zwak Eldenia O13-2 heen

De bekerwedstrijd tussen Elsweide O13-1 en stadsgenoot Eldenia O13-2 was op papier een zeer interessante wedstrijd. Beide teams spelen in de 2e klasse en vooraf was het nog spannend hoe de wedstrijd zou gaan. Uiteindelijk was het alleen maar eenrichtingsverkeer en won Elsweide met maar liefst 8-0.

4-0 voor de rust

De doelpunten werden gelijk verdeelt over beide helften en Furkan Tekin en Tunahan Tunc maakten beiden een hattrick voor de thuisploeg. Tunc scoorde zelfs vier keer tegen Eldenia. De andere doelpunt van Elsweide kwam op naam van Mergi Bagci. Volgens de analisten bij het veld was Furkan Tekin Furkan man of the match.

Vanaf minuut een speelde het elftal van trainer Harun Koprulu mooi en georganiseerd voetbal. De oefeningen tijdens de trainingen werden letterlijk uitgevoerd door de boys. Dit was ook leuk om te zien.

Volgende ronde bekerwedstrijd gehaald

In het afgelopen seizoen werd het D-elftal aangevuld met een aantal 2e jaars E-pupillen. En volgens de trainer zie je dat deze spelers in het huidige seizoen prima spelen en zelfs het verschillen lijken te maken. De coach van O13 was tevreden met het uitslag: ‘We hadden nog meer kunnen scoren, maar ben nu ook tevreden hoe het is gegaan. We zijn al door in de beker omdat de andere tegenstanders punten hebben verloren. Met dit resultaat laten we ook zien dat we dit seizoen bovenin kunnen draaien in de 2e klasse.