Onur Tasdemir belangrijk tijdens comeback tegen DCS’35 uit Zevenaar

Onur Tasdemir heeft meteen van zich laten spreken tijdens de eerste wedstrijd in de competitie in de vijfde klasse. De spits van Elsweide 5 scoorde zondag twee doelpunten in Zevenaar en zorgde hoogst persoonlijk voor de 3-3. Samen met Bahadir Arabaci waren de twee belangrijk voor het vijfde elftal. Bahadir Iscan gaf ook een assist behalve zijn eerste doelpunt in dit seizoen.

Spelers Elsweide vier lachen nog tijdens warming up tegen DCS Zevenaar

Snelle spits was afwezig tijdens bekerwedstrijden

De snelle spits was tijdens de bekerwedstrijden van Elsweide afwezig vanwege verschillende redenen. Trainer Faruk, van rijschool Faruk, had moeite om een vervanger te zoeken voor de positie van Tasdemir. Er was namelijk geen echte spits op Bahadir Iscan na. Zonder Tasdemir werd er afgelopen week met 4-5 verloren in blessuretijd van SC Rheden 3.

Ook sponsor worden van Elsweide?

3-3 in Zevenaar

Afgelopen zondag ging het anders in Zevenaar. Tasdemir en Iscan waren beiden topfit en zorgden ervoor dat Elsweide binnen een paar minuten op een riante 0-2 voorsprong kwamen. Dit veranderde in de tweede helft, waarna Elsweide met nog tien minuten te gaan 3-2 achterstond. De centrale duo achterin Mesut Tasci en Hakan Koprulu deden er alles aan om achterin alles tegen te houden.

Een fraaie actie in blessuretijd zorgde ervoor dat Tasdemir met veel snelheid weg kon lopen met de bal en zo de 3-3 kon inschieten. Iedereen was blij omdat het echt ging om de laatste seconden in blessuretijd. De spelers werden daarna ook zichtbaar emotioneel en renden massaal af op de Turkse Arnhemmer om hem te zoenen en te omhelzen.