FOTO Elsweide verliest bekerduel tegen Eendracht met 1-8

Het wil nog niet vlotten met het eerste elftal tijdens de bekerwedstrijden. Na het verlies tegen vierdeklasser Krayenhoff (4-1) werd er zondagmiddag ook verloren van Eendracht. In de thuiswedstrijd tegen Eendracht verloor het eerste elftal vandaag met 1-8.

1 minuut stilte voor oud-lid Robby Peters

Voor de wedstrijd werd er even stil gestaan vanwege het overlijden van oud-Elsweide lid Robby Peters. De scheidsrechter hield een minuut stilte ter nagedachtenis van Robby Peters.

Trainer 1e: ‘We hebben redelijk gevoetbald’

Trainer Rasid Gunes bleef positief over het spel en zijn spelers: ‘We hebben gewoon veel gemist en te gemakkelijk tegen gekregen. Ook maakten we veel individuele fouten. Opzicht stonden we als elftal prima op de veld, op de laatste 15 minuten na van beide helften. Toen was het chaotisch. We hebben redelijk gevoetbald en veel kansen gehad.’

Net voor de wedstrijd kwam trainer Rasid Gunes met drie last-minute wijzigingen omdat drie spelers vanwege verschillende redenen niet op tijd aanwezig waren.

Zondag 17 september is de laatste bekerwedstrijd tegen GSV’38 uit Giesbeek. Beide teams maken geen kans op de volgende ronde van de bekerstrijd.