Elsweide O11 wint uit bij Westervoort met 0-4

Elsweide O11, onder leiding van trainer Mehmet  ‘Imparator ‘ Boga heeft zaterdamiddag weer makkelijk gewonnen in de vijfde klasse tegen Westervoort O11-3G. De ploeg van Boga blijft hierdoor ook in het nieuwe seizoen winnen.

Elsweide speelde sterk tegen Westervoort

Elsweide speelde sterk tegen en in Westervoort. De voetballende ploeg was duidelijk beter in het afronden dan de thuisploeg. Voor de rust stond het dan ook 0-2 voor Elsweide. Na de rust scoorde Elsweide ook weer twee doelpunten. Door een sterke defensie scoorde de thuisploeg ook niet in de tweede helft.

Gokhan man of the match

Man of the match bij Elsweide O11 was Gokhan die sterk speelde. De doelpunten van Elsweide kwamen op naam van Gokhan Pala, Furkan Yasar (2x) en Sirac. Omdat topspits Murad ook veel kansen miste bleef het ‘maar’ 0-4 voor Elsweide.

Opstelling Elsweide tegen Westervoort O11-3G: Yasin Boga, Furkan Yasar, Furkan Cetin, Luan, Mikail en Egemen Yesil, Gokhan, Sirac, Ryan, Murad, Ensar Uzun en Fatih.