O15 wint kraker van koploper Arnhemia

26 okt Arnhemia JO15-1 vs VV ELSWEIDE JO15-1. Elsweide moest het opnemen tegen de koploper in de 3e klasse.

Beide teams waren nog ongeslagen. Elsweide heeft 1 keer gelijk gespeeld. Eslweide kwam al snel na 6min door een mooie kopgoal van Nilgio. Na 15 minuten spelen kwam de stand op 0-2 weer door dezelfde Nilgio.

Elsweide ging steeds sterker voetballen. Veel mooie combinaties. Na 25 minuten kwam de stand op 0-3 door Semih Kaya. Net voor het einde van de 1e helft kreeg de scheidsrechter een hardebal tegen zijn hoofd en kon niet meer verder fluiten. Met dit stand is de 1e helft afgelopen. 2e helft is het fluiten overgenomen door een andere scheidsrechter.

Het goede voetbal van Elsweide zette in de 2e helft voort en gingen steeds sterker voetballen. Akin Köprülü scoorde 2 keer achter elkaar. Na 10 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft stond de stand op 0-4 en na 15 minuten werd het 0-5. Sterspeler van de middag, Nilgio maakte zijn 3e na 20 minuten spelen in de 2e helft. Door een slordige fout van de verdediging van Elsweide, scoorde Arnhemia zijn enige treffer. Eindstand 1-6. Eerder kwamen beide teams ook in de beker tegen over elkaar te staan. Toen won Elsweide ook met 1-3. De JO15-1 van trainer Hakan Köprülü doet het ook goed in de beker en zijn door naar de kwartfinale. Kom en steun deze jongens tijdens hun wedstrijden.