Ahmet Acar grote man bij Elsweide met vier doelpunten

Ahmet Acar is weer back in town. De spits van Elsweide O13-1 scoorde afgelopen week maar liefst vier keer tegen DCS’35 in de derde klasse.

artikel sponsor

Elsweide kwam verrassend genoeg op een 0-1 achterstand na een strafschop. De doelman van Elsweide maakte een overtreding waarna de gasten de 0-1 maakten. Twee minuten daarna haf Akin Köprülü een mooie voorzet waarop Ahmet Acar zijn eerste van de dag kon maken.

Na een schot vanaf de corner door Berkan Gönültaş kwam de bal tegen de tegenstander waarna Elsweide op een 2-1 voorsprong kwam. Lang bleef het 2-1, totdat Ahmet Acar een fout in defensie van DCS’35 afstrafte en de 3-1 maakte. Een tweede assist van Akin Köprülü zorgde er weer voor dat Ahmet Acar scoorde en de stand op 4-1 bracht.

Na 50 minuten werd er lang niet gescoord. Wel waren er over en weer kansen. DCS ’35 strafte na een uur voetballen een fout van Elsweide af door de 4-2 te scoren. Het werd even spannend in Arnhem. Lang duurde dit niet omdat Davud Ekmekci een prachtige voorzet gaf richting Acar die weer scoorde en de eindstand bracht op 5-2.

Ahmet Acar was die bewuste zaterdagmiddag de speler die uitblonk met vier doelpunten. Het is dus afwachten hoeveel doelpunten Acar dit seizoen gaat maken in de derde klasse.